Hei entinen JC

Minulla olisi kaksi tapahtumaa, joita saa levittää kaikille entisille jäsenille, jos tämä info ei ole heitä tavoittanut!

—————————————————————————-

BUSINESS SPEED DATING

Järjestän ensi vuoden LOM:n Frand Rindellin kanssa Business Speed Dating tapahtuman, jossa on tarkoitus verkostoitua omien kamarilaisten kanssa. Mietimme pitäisikö olla avoin kaikille yrittäjille ja alueen kamarilaisille, mutta halusimme pysyä ensin omassa kamarissa. Meillä on paljon jäseniä, jotka eivät tunne toisiaan. Kuitenkin määrä voi jäädä vähäiseksi, niin päätimme kutsua myös entiset jäsenet mukaan. Olet erittäin tervetullut mukaan!

business speed dating

Tule sinäkin paikalle vaihtamaan käyntikorttisi muiden kanssa!

Kyseessä 30 sekunnin hissipuhe itsestä ja omasta bisneksestä. Tämän jälkeen pari kertoo omansa. Erotuomarin pillillä aikataulutetaan ja vuoron jälkeen vaihdetaan paria ohjauksen mukaan – istumme luultavasti kahdessa ringissä, sisemmässä ja ulommassa.

Ilmoittautuminen https://www.lyyti.fi/reg/business_speed_dating

—————————————————————————-

INTOHIMON ITÄMERI -RISTEILY

Olemme Kaarinan kamarissa järjestäneet jo kaksi kertaa Intohimona Itämeri-projektin. Olen ollut mukana molemmissa ja aina kirjoitin sen väärin, jäi yksi ”a” puuttumaan. Olen käynyt läpi paljon alueellisia ja kansallisia kokouksia – aina kuulee samaa: ”voi kun olisi aikaa enemmän viettää aikaa yhdessä”. Jos haluaa jäädä juttelemaan bisnestä tai ottaa bisseä, niin se on aina jostain koulutuksesta pois. Toinen aina milloin tätä voi tehdä on yön pikkutunneilla, mutta se on sitten seuraavasta aamusta pois. Ihmiset haluavat viettää enemmän aikaa yhdessä, mutta usein se jää välimatkojen takia tai tapaamista ei ole organisoitu

Pidimme A aluetiimin kapulanvaihtoa tuossa ennen hallitusakatemiaa ja yhdessä ryhmätyössä lähti kehkeytymään idea ruotsinlaivareissusta. Nimikin tälle oli jo valmiina: ”Intohimon Itämeri” – ”Passion in the Baltic Sea”. Tarkoitus ei ole järjestää mitään sinkkuristeilyä, vaan huonolla maulla valittu provosoiva nimi risteilylle, jossa JC:t, avecit ja mahdollisesti poispotkitut JC:t voivat viettää aikaa yhdessä ilman tiukkaa ohjelmaa. Risteily on myös vedetty pohjahintaan eikä siitä oteta mitään välissä itselle. Pyrimme tekemään tästä matalan kynnyksen tapahtuman.

Tapahtuma on epävirallinen, siksi siitä ei ilmeisesti voi laittaa virallisia tiedotuskanavia pitkin. Muutamassa Facebook-ryhmässä huuteleminen ei tuota tulosta eikä tavoita suurta yleisöä. Monissa kamareissa ei edes tiedetä tästä ihanan mauttomasta reissusta. Tästä saa kuiskia kaverille ja pyytää JC-tutut alueelta tai ympäri suomea mukaan. Deadline ilmoittautumiselle tulee olemaan jotain luokkaa 18.1.2015. Maksua ei tarvitse suorittaa vielä ilmoittautumisen yhteydessä vaan siitä tulee pdf-lasku jaettavaksi hyttiporukan kesken.

ii flyer

Tapahtuman markkinointimateriaali löytyy http://www.spiik.net/ii ja ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa http://lyyti.in/passion

LÄHDE SINÄKIN MUKAAN REISSULLE!

Matkojen matkan jatko-osa tulee olemaan vähintään yhtä huikea kuin originaali reissu =)

—————————————————————————-

 

Terveisin

Karl-Johan ”Kalle” Spiik

Kaarinan Nuorkauppakamari,
Varapuheenjohtaja 2015

Gsm. 0440 677 776
Kamari web. http://www.kaarinajc.fi
Web. http://www.spiik.net