Dronevertailu…

Näytin työkaverille mun Timotein ja hän on nyt harkitsemassa ostoa.. oli käynyt Myllyssä katsomassa Typhoonia – Googlasin hänelle pienen vertailun. Olisi kiva kokeilla Typhoonia, mutta TAHDON USKOA, että DJI on vain yksinkertaisesti parempi!

Tässä on yksi hyvä vertailu – DJI:lle on tullut jo nuo seuraa minua ominaisuudet kyllä http://www.engadget.com/2015/08/16/yuneec-4k-typhoon-drone/

Typhoonilla on ”ärsyttävä” ominaisuus, se ei tule 26 jalkaa lähemmäs ohjainta. Eli ahtaalla paikalla pitää mennä kauemmaksi, jos haluaa laskeutua. Sanoo myös, ettei Typhoon vastaa yhtä hyvin ohjaukseen kuin DJI.

Typhoonilla on muutamia minuutteja pidempi lentoaika ja tosiaan siinä 4K versiossa tulee kaksi akkua ja salkku mukana – DJI Phantom 3:ssa tulee vain yksi akku eikä salkkua – otti sitten Advanced tai Professinal version.

DJI:n kamera on parempi.

DJI Phantomista löytyy halvempi Standard versio, mutta en suosittele edes harkitsemaan sitä. Muutaman viikon lentelyn jälkeen alkaa harmittamana, ettei panostanut muutamaa satasta lisää.

Tässä muutama vertailu lisää, ehkä ei ihan ajantasaista tietoa
http://www.colesweb.com/dji-phantom-3-vs-typhoon-q500-quadcopter-review/
http://4k.com/news/dji-phantom-3-4k-drone-vs-yuneec-4k-typhoon-q500-8906/

”However, when it comes to aerial navigation, DJI still seems to have an edge over its more feature-rich Yuneec rival. According to trials done by a writer for Engadget, while both drones offer great aerial 4K video, the responsiveness of the Phantom 3 is definitely superior and along with this, the drone also does a superior job of maneuvering in sharp movements while still keeping its camera very steady. However, even here, the Typhoon beat out the Phantom 3 in terms of battery life.”

DJI Phantom 3 Advanced maksaa 1099e, se on muuten sama kuin professional. Erona on, että Pro kuvaa 4K ja Advanced 2,7K – kummassakin 12Mpix kamera. Minulla on P3 Advanced

 

Kantoreppuja saa kyllä sitten ihan kaikkia malleja aika edullisesti, jos ei tarvitse olla DJI alkuperäinen.
http://www.ebay.co.uk/itm/262068331221 – huom propellien irroittaminen vie aikaa, tilasin itse tämän http://www.ebay.com/itm/Shoulder-Handbag-Bag-for-Drone-quadcopter-DJI-Phantom-3-Professional-Nylon-Case-/311376927141?hash=item487f82d9a5 niin saan dronen sinne semmoisenaan.