Tapahtumia järjestävän yhdistyksen sudenkuopat

Kuulun Kaarinan Nuorkauppakamariin. Yhdistykseen kuulumisen teemat ovat itsensä kehittäminen ja verkostoituminen. Itsensä kehittäminen tapahtuu haastamalla itseään ja toimimalla erilaisissa projekteissa ja rooleissa. Verkostoituminen tulee toiminnan ohessa sekä tapahtumissa. Tärkeä osa toimintaa on mielenkiintoiset tapahtumat ja niiden järjestäminen – koulutus / yritysvierailu / perhetapahtuma / bileet / juhlat / satojenihmisten gaalat. Kun joka vuosi on hallituksessa uudet ihmiset, niin väkinsinkin pyörää keksitään uudestaan.

Nuorkauppakamarin ideana on ettei samaa hallitusroolia voi tehdä enää uudestaan. Pidetään toiminta virkeänä ja hallitus tuoreena. Puheenjohtajaputki on kolmivuotinen, jossa roolit ovat valmistautuvat puheenjohtaja (DP), puheenjohtaja (PRES) ja vanha puheenjohtaja (IPP). Tämä kolmivuotinen johtajuusputki tuo jatkuvuutta, mutta kaikissa muissa rooleissa vaihtuvat henkilöt vuosittain. Lähtiessäni mukaan toimintaan halusin tietenkin oman ammattitaitoni varjossa kehittää toimintaa. Tein meille kevyen toiminnanohjausjärjestelmän.

Halusin raottaa jäsenistölle mitä hallituksen konepellin alla piilee – myöskin muista kamareista on kyselty aiheesta, kun olen kertonut. Kirjoitin tekstin kamarimme sivuille, tästä pääset suoraan kirjoitukseen.

 

Haluatko lähteä mukaan nuorkauppakamaritoimintaan? Jätä meille hakemus HETI tai viimeistään 15.11.2015. Löydät lisätietoja artikkelista Mukaan toimintaan?