Aloitin bloggaamisen!

Olen useasti kuullut miten tärkeää on blogata, jättää itsestään digitaalinen jalanjälki Internettiin. Kuvittelin, että se on pitää aina olla syväluotaavaa asiantuntija tekstiä. Ei kuuleman tarvitse. Kuka semmoista jaksaisi pelkästään edes lukeakaan.

Tein ystävälleni Ekille blogipohjan (on vielä hienosäätöä vailla). Samoihin aikoihin oli oman kamarimme eli Kaarinan Nuorkauppakamarin ideointi-ilta, jota alusti kutsuvieras Teemu Malinen. Hän kertoi digitaalimarkkinoinnista ja painotti blogin tärkeyttä sekä yksilölle että yritykselle. Se luo aina enemmän sisältöä nettisivuihin ja tuo henkilöä lähemmäs lukijaa. Kysyin sisällöstä ja kuuleman voi ja pitääkin kirjoittaa omista fiiliksistä, ajatuksista ja käyttäjäkokemuksista.

”No jos Ekiki, ni kyl maar määki!” oli fiilis sisälläni… se jäi hautumaan. Kunnes eilen seminaarissa huomasin haluavani blogata kuulemastani aiheesta, jota seuraava blogaukseni käsittelee.

Kiitos Teemu kannustuksesta ja Eki kilpailuvietin aktivoinnista. Tästä lähtee minun matkani bloggaajana. Matka voi olla pitkä ja paskainen – ei haittaa vain kulkemalla sen saan kokemusta ja palautetta. Ekin blogin osoitteen julkaisen kunhan saadaan hienosäädöt vielä kohdalleen. Innostuin myös laittamaan nettisivuilleni sivun, joka koostaa Instagram kuviani.

Olkoon entinen CV-sivustoni nykyään oma nettihubini ja blogini.

Tervetulos Kallen blogiin nimeltä Spiik.Net – meinasin ensin nimeksi BatLogi, mutta nääh.. yksinkertainen on kaunista. Bloggaan jossain kohtaa henkilöbrändäyksestä ja tarinan, mistä lähti tuo Batman juttu.