Vaivaton työnteko

Asiat voidaan tehdä hyvin, huonosti tai hyvin huonosti. Ikävin lopputulos tulee, kun tehdään työ tai viestintä siitä pienimmällä vaivalla. Kirjoitetaan asia ylös johonkin tai luotetaan, että kyllä tämä muistuu – tai nousee esille ainakin, kun siitä tulee ongelmia.

𝑻𝑶𝑫𝑬𝑳𝑳𝑨𝑲𝑰𝑵, 𝒎𝒖𝒕𝒕𝒂 𝒔𝒆 𝒐𝒍𝒊 𝒗𝒂𝒊𝒏 𝒉𝒆𝒕𝒌𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒊𝒗𝒂𝒕𝒐𝒏𝒕𝒂.

Mitä jos vanhoihin töihin voisi palata hymyssä suin? Työkaverilta, pomolta tai alaiselta saatu saikun perimähommana asiat vain luistaisi? Puoli vuotta sitten hoidettu homma noustessani esiin onkin vain viiden minuutin homma?

Minulla oli kollega, joka usein sanoi ”Olen niin laiska, että kun joudun tekemään jonkin asian toisen kerran, niin automatoisoin sen”. Minua huvitti tämä, sillä eihän automatisointi ole merkki laiskuudesta, mutta tällä tavoin työstä tulee todellakin vaivatonta. Nykyisen informaatioteknologian avulla kuka tahansa meistä voi automatisoida työtään, jos vain jaksaa miettiä hetken aikaa.

Olen rakentanut automatisoituja työkaluja muille yli 20 vuotta. Tästä suurimman osan ajasta olen toiminut ketterissä tiimeissä ja aina teknologian aallon harjalla. Minulla on pitkä kokemus erilaisista työskentelymenetelmistä, joilla voidaan parantaa tiimin tai projektiryhmän toimintaa.

Laita minulle sähköpostia tai soita, niin kerron miten voimme helpottaa tiimisi työtä pienellä vaivalla, jotta säästyisi aikaa ja töissä olisi rennompi olla.

Löydät yhteystietoni sivun alalaidasta.