DJI drone rakennussarja

Päätin tuossa Boostin Drones-illan jälkeen perustaa Turun alueella asuvilel DJI:n omistajille oman facebook-ryhmän. Siihen sitten kavereita ja tuttuja tuli lisäilty ja meitä on nyt kahdeksan kappaletta. Vinkkaa minulle DJI-merkkisen dronen omistaja, ja lisään hänet ryhmä20151101_145535än. Jossain kohtaa bongasin, että vanha peruskoulun luokkakaverini Touko on tehnyt jo useamman vuoden ilmakuvausta. Hänellä on pari DJI:n rakennussarjaa, joissa on kiinni ihan normaali digikamera. Hän ehti aloittaa harrastuksen ennen kuin nämä valmiit ja helpot härvelit ovat tulleet markkinoille. Hänen sivut ovat ilmakuvia.fi , mutta muistattehan, että minä teen myös ilmakuvausta oman firman nimissä =)

Drone oli aika pro:n näköinen ja kuulemman sen kanssa pääsee väsäilemään tuon tuosta. Samat ominaisuudet löytyvät, mutta täytyy myöntää, että Phantom 3 on kyllä enemmän viimeistelty vekotin. Tosin kaveraa siihen ei voi vaihtaa. Ja Toukon ohjain kyllä näytti enemmän pro-ohjaimelta, oma kun näyttää kindermunasta tulleelta iPhone-ohjaimelta.

https://instagram.com/p/9iwkMZJawi/

Huutelin tänään sitten aamulla face-ryhmässä, että kuka mahtaisi lähteä tänään kolmen jälkeen lentelemään. Touko lähti ja käytiin valloittamassa Pääskyvuoren linkkitorni. Kokeilin itse taas tuota uutta ominaisuutta ”Point of interest”. Olen sen kanssa leikkinyt aiemminkin, nyt asetin pisteen linkkitornin päälle vedin 15-20 metrin säteen ja laitoin dronen kiertämään sitä. Laskin korkeutta, jolloin se kiersi sitten linkkitorinin ympäri.

https://instagram.com/p/9iv2xkJa-4/

Toki piti myös kuvata yksi uloszoomaus =)

https://instagram.com/p/9izfH2pa3X/

Noilla DJI Phantom 3:n valmiilla ohjelmoinneilla voi tehdä kaikkea kivaa.. itse olen tosiaan vasta tuota Point of interestiä käyttänyt.. tässä vielä yksi hauska, mitä sillä voi tehdä.. imitoida Charlien enkeleitä =)

https://instagram.com/p/9N6m-opa0k/