Brändön turskat taivaalta

Loistava saaristovideokooste artikkelin lopussa! Olin viikonloppuna Nuorkauppakamarin syysakatemiassa – enemmän aiheesta voi lukea kamarimme artikkelista.

Saaristossa lentäminen on aivan mahtavaa. Ahvenanmaa näytti parhaat puolensa. Ei tarvitse nousta edes kovin korkealle niin saaret alkavat erottua. Tein myös korkeusennätykseni, olin 300 metrissä kuvaamassa videota. Tein kaikista videoistani myös koosteen, joka löytyy artikkelin lopusta.

Dronen kanssa lentäminen on todella kivaa. Mitä enemmän sitä tekee, sitä paremmin sen asian oppii. En ole vielä jaksanut edes kokeilla uusia päivityksen
jälkeen tulleita ominaisuuksia mm. valmis suunta, seuraa minua tai kierrä kohdetta. On paljon mukavampi itse lentää kuin näppäillä puoli minuuttia ruutua ja laittaa jonkin valmis toiminnallisuus päälle. Toki jossain kohtaa kun tarvitaan aivan hievahtamatonta kuvaa pitää ehkä niitä käyttää, mutta palaan niihin kun ehdin.

Olin aiemmassa kirjoituksessa sanonut, etten pelannut ja tämä on kuin peliä. Minulta kysyttiin, että eikö juuri tuolloin pelaamisesta olisi ollut hyötyä oikeassa elämässä. En ollut samaa mieltä, en koe, että olisin menettänyt mitään taitoja kun en pahemmin pelannut nuorena. Unohdin tosin mainita, että kyllä minun sorminäppäryys on pysynyt vetreänä kun soitin 12 vuotta pianoa ja ties montako vuotta olen kirjoittanut kymmensormijärjestelmällä. En vain halua antaa arvoa pelien pelaamiselle, tai enemmänkin en aio tuntea huonoa omatuntoa siitä, etten ollut kuten muut ja istunut illat nenä kiinni pleikkarissa. En myöskään katso mitään urheilua. Tiedän olevani erilainen – jossain kohtaa tunsin siitä huonoa omatuntoa ja olin joukon ulkopuolinen. Enää en ole niinkään varma onko se huono juttu.